Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівські полісмени спіймали "аптечного" злодія (ФОТО)

У Мукачеві 50-річний «безхатченко» викрав у відвідувача аптеки майже 2000 гривень. Крадія розшукали працівники кримінальної поліції міста. Розпочато слідство

Мукачівські полісмени спіймали "аптечного" злодія (ФОТО)


Із заявою про крадіжку до поліціі Мукачева звернувся місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що він зайшов до аптеки, аби купити ліки. Стоячи біля каси, покупець необачно залишив на дивані в приміщенні аптеки файлик з квитанціями та гроші в сумі 1950 гривень. Цим скористався невідомий зловмисник.

Співробітники кримінальної поліції, переглянувши запис камер відеонагляду аптеки, помітили підозрілого чоловіка, який поспіхом вийшов з аптеки. Саме його і запідозрили у викраденні грошей.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, оперативники встановили та затримали чоловіка. Крадієм виявився 50-річний місцевий «безхатченко». Чоловік визнав свою провину, проте гроші встиг потратити.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Слідчі перевіряють можливу причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних злочинів, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: