Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники виявили групу нелегалів біля держкордону (ФОТО)

Шестеро нелегальних мандрівників намагались незаконно потрапити у сусідню країну. І не вперше - напередодні Нового року цих громадян уже затримували.

Закарпатські прикордонники виявили групу нелегалів біля держкордону (ФОТО)


Шестеро незаконних мігрантів затримали учора прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону на Закарпатті. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Про появу чужинців на околиці н.п. Берегове інформація надійшла напередодні від співробітників оперативних підрозділів прикордонного відомства. Невдовзі біля кордону група реагування виявила та затримала 6 осіб без документів. П’ятеро із них назвалися громадянами Бангладеш, ще один – Індії.

Затриманих доставлено до прикордонного відділу, де на іноземців складено протоколи за ст. 202 КУпАП(спроба порушення державного кордону). Усі затримані були віком від 18 до 27 років. Вони повідомили, що мали намір покращити умови свого життя в одній з країн ЄС. Також під час фільтраційних заходів було встановлено, що напередодні нового року ці громадяни вже затримувалися на Закарпатті за незаконний перетин державного кордону.

Для прийняття правового рішення справу стосовно порушників передано до суду.

Закарпатські прикордонники виявили групу нелегалів біля держкордону (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: