Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець намагався незаконно потрапити в Угорщину (ФОТО)

Чоловіка виявили прикордонники недалеко від державного кордону. Наразі його доправили до пункту тимчасового тримання.

Закарпатець намагався незаконно потрапити в Угорщину (ФОТО)


Учора прикордонники відділу «Тиса» Чопського загону затримали громадянина України, який намагався в обхід пункту пропуску потрапити до сусідньої Угорщини у пошуках кращих умов життя.

Затримав «мандрівника» прикордонний наряд на зеленому кордоні неподалік від лінії державного рубежу. Затриманий документів, що посвідчують особу, при собі не мав. Однак розповів, що він місцевий житель із села Соломонове та намагався незаконно потрапити до Угорщини з метою пошуку кращого життя.

Наразі чоловіка доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону з метою встановлення особи та з’ясування усіх обставин правопорушення, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Закарпатець намагався незаконно потрапити в Угорщину (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: