Вхiд на сайт
Авторизацiя

Виніс усе, що погано лежало: на Закарпатті зловмисник пограбував будинок

Співробітники Виноградівського відділення поліції встановили особу та розшукали чоловіка, який обікрав помешкання жителя села Велика Копаня

Виніс усе, що погано лежало: на Закарпатті зловмисник пограбував будинок


До правоохоронців звернувся мешканець Виноградівського району та повідомив, що в його житло проникли невідомі та винесли цінні речі. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в приміщення проникли, пошкодивши вхідні двері. З спальні крадії винесли 5 тисяч гривень, 700 євро, ТВ-тюнер, ноутбук, а з подвір’я – велосипед. Суму збитку оцінено 25 тисяч гривень.

Співробітники Виноградівського відділення поліції встановили, що до злочину причетний 29-річний житель села Фанчиково, раніше судимий за хуліганство.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням, повіомляє відділ комунікації поліції Закарпатської поліції.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: