Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Ukraїner» експедиція їде зустрічати Новий рік на Тячівщину

«Ukraїner» експедиція їде зустрічати Новий рік на ТячівщинуЯк розповів у соцмережі автор проекту – відомий мандрівник, журналіст і письменник Богдан Логвиненко, команда та друзі відомого туристично-експедиційного проекту «Ukraїner» зустрінуть 2017-й рік у Карпатах. Місцем зустрічі за порадою місцевого учасника проекту – дубівчанина Траяна Мустяце – обрали одну з відпочинкових баз поблизу Усть-Чорної на Тячівщині.
Команда «Ukraїner» на Тячівщині святкуватиме Новий рік у колі друзів, серед яких музиканти, журналісти, мандрівники, кіноактори, організатори фестивалів, волонтери та власники стартапів. Триватиме новорічна зустріч три дні – з 30 грудня по 2 січня. У планах – дружнє спілкування та походи в гори.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: