Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція знайшла зловмисника, що "обчистив" лабораторію фізфаку УжНУ

31-річний житель м.Ужгорода підозрюється в скоєнні крадіжки спецприладдя з лабораторії фізичного факультету Ужгородського національного універститету. За даним фактом триває розслідування

Поліція знайшла зловмисника, що "обчистив" лабораторію фізфаку УжНУ


Ще в листопаді в поліцію м.Ужгорода надійшла заява охоронника фізичного факультету Ужгородського національного універститету. Зранку працівники виявили розбите скло на приміщенні лабораторії фізфаку, яка розташована на вул.Волошина в обласному центрі. З приміщення зникли комплектуючі та спецприладдя.

В ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції міста встановили, що в лабораторію проник з метою крадіжки 31-річний житель м.Ужгорода. Цей чоловік уже має судимість за скоєння крадіжок.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: