Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рахівська поліція взяла під варту водія, з вини якого загинула людина

Рахівська поліція взяла під варту водія, з вини якого загинула людина
Учора ввечері в с.Біла Церква Рахівського району автомобіль «Фольксваген Пассат» іноземної реєстрації зіткнувся з припаркованим на дорозі ЗІЛом. Внаслідок ДТП загинув 39-річний власник вантажівки.

Трагедія сталася вчора ввечері в с.Біла Церква Рахівського району. Місцевий 39-річний мешканець прикрашав центральну вулицю села новорічними гірляндами. Аби дістатися з гірляндами на електричний стовп, чоловік вилазив на кабіну свого автомобіля ЗІЛ, який припаркував на проїжджій частині дороги. І треба ж було такому статися, що саме в цей момент наїхав інший автомобіль.

На швидкості ззаду у вантажівку врізався автомобіль «Фольксваген Пассат» іноземної реєстрації, за кермом якого перебував 42-річний житель с.Луг. Водій не помітив вчасно перешкоду на дорозі й не встиг зреагувати. Також є підозра, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Потерпілий в цей час стояв біля своєї вантажівки й вкручував лампи в гірлянди, тож удар машини прийшовся на нього. Від отриманих травм чоловік помер у кареті «швидкої».

За фактом смертельної ДТП поліція розпочала кримінальне провадження. Винуватця трагедії затримано в порядку ст.208 КПК й поміщено в ІТТ. У нього також взято кров на визначення стану алкогольного сп’яніння.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: