Вхiд на сайт
Авторизацiя

Більше половини злочинів, які скоюються на Закарпатті, – це крадіжки й шахрайства

Протягом січня-листопада 2016 року правоохоронні органи Закарпаття облікували 9695 кримінальних правопорушень. З них 39,3% – тяжкі та особливо тяжкі.

Більше половини злочинів, які скоюються на Закарпатті, – це крадіжки й шахрайства


Крім того, зареєстровано 36 умисних вбивств і замахів на вбивство, 55 умисних тяжких тілесних ушкоджень, 11 зґвалтувань і замахів на зґвалтування.

Кількість крадіжок за цей період становила 4075, шахрайств – 486, грабежів – 212, хабарництва – 65, розбоїв – 35, вимагання – 7.

Правоохоронці за цей період виявили 11 осіб, які скоїли злочини у складі трьох організованих груп. Закінчено три провадження про кримінальні правопорушення, вчинені цими групами.

Від злочинів в області за січень-листопад потерпіли 7049 людей. Найбільша кількість – 59,9% – від крадіжок та шахрайств, 10,1% – у результаті нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, 20,1% – від умисних вбивств.

За 11 місяців цього року виявлено 2173 особи, які вчинили злочини. 23,1% з них раніше вже ставали на злочинний шлях, а 51,2% мали незняту або непогашену судимість. 19,3% знаходились у стані алкогольного сп’яніння, 11% вчинили злочин у групі.

Більшість підозрюваних – 74,3% - працездатні особи, які на момент скоєння злочинів не працювали й не навчалися.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: