Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті жорстокого вбивцю засудили до 11 років позбавлення волі

Завдяки зібраній поліцією доказовій базі Мукачівський міськрайонний суд визнав винним у вбивстві 25-річного чоловіка та призначив йому покарання у вигляді 11 років позбавлення волі

На Закарпатті жорстокого вбивцю засудили до 11 років позбавлення волі


Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатськоі області.

Нагадаємо, що 28 березня цього року у селі Новоселиця Мукачівського району чоловік убив 55-річну продавчиню сільської крамниці, після цього запалив приміщення, щоб замести сліди злочину. Завдяки відпрацюванням Новоселиці та довколишніх населених пунктів, оперативні працівники спільно з управлінням карного розшуку вийшли на слід 25-річного мешканця Мукачівського району із села Станово.

Як пояснив підозрюваний, він боргував незначну суму місцевій продавчині і коли знову зайшов у магазин, аби взяти продукти в кредит, жінка йому категорично відмовила. Зі злості на відмову, відвідувач завдав їй кілька ударів по голові палицею та вдарив ножем.

Після цього чоловік спробував замести сліди, підпаливши місце злочину та знищивши знаряддя вбивства. Від поліції підозрюваний переховувався у своєї знайомої.

Завдяки зібраній поліцією доказовій базі, у ході судового розгляду кримінального провадження підозрюваного було визнано винним за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Мукачівський міськрайонний суд засудив чоловіка до 11 років позбавлення волі.

На Закарпатті жорстокого вбивцю засудили до 11 років позбавлення волі



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: