Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 25-31 грудня: Ракам пора узаконити стосунки, а Скорпіони можуть дати волю пристрасному темпераменту

Астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати різним знакам зодіаку на цьому тижні
Гороскоп на 25-31 грудня: Ракам пора узаконити стосунки, а Скорпіони можуть дати волю пристрасному темпераменту

ОВНИ, зараз вам належить вийти на кульмінаційну "траєкторію" з чітко визначеною метою, до якої йшли тривалий час. Який її зміст? Цілком земний: це кар'єра (бізнес), професія, гроші. Тут намічається доленосне "перезавантаження", але вам тут все знайоме. Тому тягніть робочий віз з чистою совістю, будьте дисципліновані, дотримуйтеся посадової субординації. І уникайте саботажу. Ледарі, що маскуються під пустельників, будуть покарані.

Відновлення давніх контактів з людьми вкрай необхідно, там є чимало впливових фігур, які стануть вашими покровителями.

У шлюбних пар ідилія: дружите, любите один одного, ваш союз повинен отримати тонізуючий заряд на майбутнє. На чуже не зарьтесь, спокуса щось безгоспне "поцупити" вилізе боком.

Уникайте робити потай людям зло, інакше станете жертвою стороннього "псування".

ТЕЛЬЦІ.
Ви на шляху кардинальної зміни життєвих цінностей, любовних ідеалів. Вчорашній світогляд вже не влаштовує, бо віджив себе. Якщо те, що хвилювало донині, вже мало цікавить, не надихає, це нормально, значить, воно морально себе вичерпало, втратило значимість і має звільнити місце для нових інтересів. У них і складається прогрес розвитку. Попрощайтеся, відпустіть з легкістю, не шкодуючи ні про що. Тоді реальність гостинно відкриє свої обійми.

Стимул для дій – далеко від дому. З благовірними живіть в любові та злагоді, нехай керують. Живіть мирно, віддавши їм кермо правління.

Якщо затіяли ремонт під рідним дахом, це відповідає завданням долі. Працюйте вдома і на службі. Тут саме час заробляти кар'єрні бонуси, адже ви професіонали високого класу і широкого профілю, що йдуть в ногу з часом. Затребувані в соціумі, і у начальства на вагу золота. Можете навіть закрутити любовну інтрижку на службі. Закохатися в роботу або колегу потрібно неодмінно!

БЛИЗНЮКИ. Ви на хвилі романтизму, чарівні і привабливі, готові огорнути партнера любов'ю і турботою. Однак земна реальність живе за своїми жорстким прагматичними законами, і вписатися в неї можна лише Близнюкам-аскетам з почуттям здорового глузду, готових в коржик розбитися заради щастя сім'ї. Скромність в потребах, самокритичність – ось що потрібно.

Будуйте шлюбні відносини на тлі високих світлих почуттів, єдності інтересів, ідеалів плюс не забувайте про матеріальний бік. Вона нині домінує. Неодмінно підтримайте обранця, адже він зараз з ентузіазмом штурмує службові висоти (що вам кармічно протипоказано поки), заробляє гроші. А ви повинні зберігати домашнє вогнище, де так потрібна його матеріальна допомога. "Пазли" обов'язків склалися, підтримуйте гармонію і будьте щасливі.

РАКИ. Сконцентруйте сили на подружньому житті, разом ви підходите до рубикону, де починається нова ера шлюбних взаємин. Вони базуються на дружній, діловій, фінансовій, інтелектуальній взаємопідтримці.

Одинакам слід визначитися з половинкою, а тим, хто проживав у цивільному шлюбі, узаконити найближчим часом відносини.

В інтимній сфері все чудово, облаштовувати особисте щастя. Але доцільно уникати публічних залицянь, фліртов. По можливості "ховайтеся", конспіруються. Спокушайте дам і кавалерів далеко від заздрісних очей публіки. А найкраще в рідних стінах. Це місце благословенне. Тут обитель особистого щастя.

У сфері контактів належить відмотати плівку назад і відновити відносини з давніми приятелями. Це необхідно, щоб закласти мости співпраці на майбутнє. "Ротація" партнерів потрібна, будьте гнучкі, розважливі і майте на увазі: від перестановки доданків сума не змінюється.

ЛЕВИ. Дотримуйтеся здорового стилю буття, займайтеся оздоровчою профілактикою. Життєвий тонус стрімко падає, щоб уникнути хвороб слухайте фізіологічні позивні організму, які підкажуть, коли трудитися, а коли розважатися. Адже потрібно заробляти гроші, щоб не збитися з доленосного маршруту і порозгрібати старі робочі завали.

Наліво не ходіть, адже поруч з вами чарівні супутники, яких слід тримати на прив'язі. Вас об'єднає любов, спільні інтереси, захоплення.
ДІВИ. Поставте на перше місце особисте життя: оптимальний варіант – не швидкоплинні романтичні пригоди на стороні (сексуальний потенціал зашкалює), а висока любов. Вона вас перетворить, зробить щасливими, простимулює творчі канали.
Вибирайте те, що дарує насолоду, заряджає натхненням, і особисто диктуйте правила гри. А маніпуляторам, які прагнуть взяти над вами владу, оголосіть бій. Нещасні бунтарі в результаті програють.

На службі святкова атмосфера, Муза окрилює, матеріальний стимул є, з ентузіазмом працюєте і заробляйте гроші. І не складайте їх в панчоху, а робіть важливі покупки, балуючи себе улюблених і оточуючих. Досить затягувати паски, придбайте те, що подобається!

ТЕРЕЗИ. Життєвий фон благодатний, ви взяли потужний розгін, обігнавши слабаків, пригальмуйте: до 8 січня ретроспективний період. Сценарії подій будуть виринати з минулого для розплати з боргами, усунення помилок, створення сімейного благополуччя. Історію не переписати, з неї лише можна почерпнути уроки, наведіть порядок в архівах пам'яті, з радістю озирайтеся назад, надолужуйте згаяний час і виправляйте промахи. Слід переглянути ставлення до рідних і навчитися на власних ляпсусах, як потрібно берегти сім'ю. Викорінюйте егоїзм і цінуйте те, що маєте. Зараз вам відведена роль дбайливої берегині в будинку.

І не спалюйте себе на роботі, зведіть до мінімуму робочі навантаження. Нехай "орють" партнери. Інакше підірвете здоров'я.

СКОРПІОНИ.
На вас тиснуть ланцюги обов'язків, вимагаючи сидіти на одному місці, що протипоказано. Життєвий "кисень" – це рух, регулярна зміна обстановки, яскраві враження, спілкування з людьми.

Дайте волю невгамовному пристрасному темпераменту і цікавості там, де потрібно зав'язати вигідні ділові відносини, почерпнути щось хороше, обмінятися досвідом, і вчасно вставити свої "п'ять копійок".

Ви повинні бути на гребені подій в суспільстві, вболівати за його інтереси, об'єднавшись з надійними друзями. Регулярно займайтеся благодійністю, рука, що дає не збідніє.

Якщо для близької людини ви друг і коханець в одній особі – це вищий пілотаж відносин. Дочекалися. А вам не обов'язково згоряти від пристрасті (чим менше жінку ми любимо, тим більше подобаємося ми їй).

Тепер з вдячністю приймайте заслужені дари і блаженства.

СТРІЛЬЦІ. Пошуки хлібного місця увінчаються успіхом. Орати, як кінь, вам не звикати. Ніякою важкою роботою не залякати, тому хапайтеся за вигідні ділові пропозиції і активно працюєте на основній і "лівій" роботі. Вкладайте ресурси в розвиток бізнесу, штурмуйте кар'єрний олімп. Гроші всьому голова і вкрай потрібні, треба чимало великих покупок, про які так давно мріяли.

Дружіть з колективом, шефом, матеріально ви від нього залежні. Однак маючи привілеї і використовуючи посадові важелі з вигодою для себе, пам'ятайте: дружба дружбою, а служба службою. Не переплутайте ці поняття. Адже дружні узи благословенні і гріх їх оскверняти меркантильними апетитами.

КОЗЕРОГИ. Труба долі кличе на публічну арену, самостверджуватися! Від уміння позиціонувати себе в соціумі буде залежати майбутнє. Є унікальні шанси стати знаменитими, авторитетними, продемонструвавши найкращі чесноти, завоювавши симпатії людей.

Будьте ініціативними, творіть, дебютує з новими видами діяльності, а на службі трудіться. Фортуна сприяють успіху в бізнесі, кар'єрі, грошах. Вам під силу підкорити неприступні вершини завдяки високим покровителям. Головне – не марнувати енергію на випадкових знайомих, обходити стороною сусідів, братів, сестер. З'ясування відносин тут марні.
ВОДОЛІЇ. У вас кармічна смуга. Візьміть тайм-аут, відійдіть в тінь. Суєта шкідлива, пливіть за течією обставин, вирішуючи, перш за все, чужі проблеми, тоді не промахнетеся, а виграєте. Регулярно озирайтеся назад і підводьте підсумки року, прийшов час зробити власні висновки і відзвітувати перед Небесами.

Ініціативу можна проявляти хіба що в любовній сфері. Тут під лежачий камінь вода не тече, буде везти чарівним "нахабою", і тільки далеко від дому. Доцільно подорожувати і якнайдалі. Вас заслужено будуть поважати чужі люди, а вдома навпаки, недооцінені. Як то кажуть, немає пророка у своїй Вітчизні. Для збереження гармонії у відносинах надходить інтересами, проявляйте альтруїзм і щедрість, скупердяї, егоїсти будуть покарані.

Конфлікти типу "моє-твоє" руйнівні, нині має панувати тільки "наше"! Вра^-^те, чим більше ви "чогось" бажаєте, тим швидше воно від вас віддаляється. Прийміть ситуацію і відпустіть пристрасне "хочу", на даному етапі воно вам шкідливо.

Прислухайтеся до порад друзів. Там істина.

РИБИ. На роботі тривають випробування, де вимогливе начальство спуску не дасть, буде карати за найменші промахи, закручуючи "гайки". Однак дизертирувати не можна, бізнес і кар'єру все одно будувати потрібно!

У колективі ви авторитетний лідер, здатний використовувати його ресурс з максимальною продуктивністю для реалізації власних інтересів. Але вони можуть зашкалювати, а то й гармонізувати бажання і можливості. Поставте на п'єдестал чужі інтереси. Зараз ви – центр гравітації, навколо якого розгортаються масштабні події, а партнери є каталізатором. Дайте їм самореалізуватися, і отримаєте все, що потрібно для повного щастя.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: