Вхiд на сайт
Авторизацiя

Японські вчені відкрили нову корисну властивість кави

Японські вчені провели дослідження, в ході якого з'ясували, що кава покращує роботу судин. Для цього фахівці застосували метод лазерної допплерівської флоуметрії.

Японські вчені відкрили нову корисну властивість кави


Учасниками дослідження стали 27 добровольців від 22 до 30 років. Половина випробовуваних пили натуральну каву, а інші вживали каву без кофеїну.

Після цього вчені проаналізували роботу судин. Виявилося, що приплив крові до пальців тих, хто вживав натуральну каву, значно покращився.

Відзначимо, що це обумовлено тим, що кофеїн не завжди діє негативно на кровоносну систему. Він може допомогти судинам краще розкритися, за рахунок чого знижується запалення і на 30% відсотків збільшується приплив крові до пальців.

Підкреслимо, що для підтвердження даної теорії вчені провели кілька однакових експериментів і підсумок виявився тим же. Але позитивний вплив кави тривав всього лише 70-75 хвилин.

Джерело



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: