Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вбивство жінки на Закарпатті: правоохоронці затримали підозрюваних (ФОТО, ВІДЕО)

Поліція розкрила вбивство 67-річної жительки с.Ключарки Мукачівського району. Підозрюваних у жорстокому злочині взято під варту

Вбивство жінки на Закарпатті: правоохоронці затримали підозрюваних (ФОТО, ВІДЕО)


14 листопада 2016 року на тел.102 до поліції зателефонувала жителька с.Ключарки Мукачівського району. Жінка повідомила, що повернувшись ввечері з роботи додому, вона виявила в кухні тіло своєї 67-річної матері з явними ознаками насильства. В кімнатах був безлад та розкидані речі, що свідчило про те, що в будинку шукали гроші й коштовності.

Вбивство жінки на Закарпатті: правоохоронці затримали підозрюваних (ФОТО, ВІДЕО)


За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за п.6 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство вчинене з корисливих мотивів).

В ході оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили та затримали осіб, які причетні до нападу на оселю пенсіонерки. Це 42-річний мешканець Мукачева і 19-річний житель Виноградівського району.

В ході досудового розслідування слідчі встановили, що вбив жінку саме 19-річний виноградівець, якому оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство з корисливих мотивів). Окрім цього, обом нападникам оголошену про підозру і у вчиненні розбійного нападу (ч.4 ст.187 КК України). Щодо них обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Триває досудове розслідування. Матеріали кримінального провадження формуються для направлення до суду, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: