Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, скільки готівки зняли клієнти Приватбанку 21 грудня

Клієнти Приватбанку в середу, 21 грудня, зняли зі своїх банківських карт готівкові грошові кошти в розмірі 1 млрд гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

Стало відомо, скільки готівки зняли клієнти Приватбанку 21 грудня


21 грудня клієнти Приватбанку отримали в його банкоматах близько 1 млрд гривень, стільки ж, скільки і в грудні 2015 року.

Більш ніж 870 тис. клієнтів за вчорашній день скористалися послугами банку через мережу терміналів самообслуговування.

21 грудня за допомогою 12 600 тис. кіосків самообслуговування клієнти банку зробили платежів на суму 639 млн гривень.

22 грудня Приватбанк обслуговує клієнтів в стандартному режимі, корпоративні клієнти банку зможуть без обмежень користуватися раніше встановленими кредитними лімітами, овердрафтами і бізнес-розстрочками.

Мережа відділень, банкоматів і терміналів самообслуговування банку працюють в рамках звичайного для передноворічних днів навантаження.

Як повідомлялося, обсяги зняття готівки в Приватбанку поступово знижуються: 19 грудня обсяги зняття становили 2 млрд гривень, 20 грудня – 1,5-1,7 млрд гривень.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: