Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді затримали серійних квартирних крадіїв

З квартири мукачівця викрали гроші, телевізор, наручний годинник, планшет. Двох «домушників» віком 32 і 34 роки затримали працівники кримінальної поліції. Крадіїв взято під варту.

В Ужгороді затримали серійних квартирних крадіїв


Із заявою про крадіжку з квартири до мукачівських правоохоронців звернувся місцевий мешканець. Мукачівець розповів, що з його помешкання невідомі особи викрали телевізор, наручний годинник, планшет та гроші.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники кримінальноі поліціі Мукачева спільно з оперативниками обласного карного розшуку затримали крадіїв - двох ужгородців віком 32 та 34 роки.

Відносно фігурантів справи обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження.

Слідство у даній справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: