Вхiд на сайт
Авторизацiя

В закарпатських горах заблукав турист: врятували прикордонники (ФОТО)

Майже добу громадянин Чехії блукав горами, сильно замерз. Виявили його прикордонники, недалеко від українсько-словацького кордону.

В закарпатських горах заблукав турист: врятували прикордонники (ФОТО)


Учора прикордонники відділу «Стужиця» Чопського загону неподалік від українсько-словацького кордону виявили громадянина Чехії, який заблукав у горах. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Виявив порушника дільничний інспектор прикордонної служби під час моніторингу державного рубежу. При собі у громадянина Чехії був тільки внутрішній паспорт. Крім того, чоловік пояснив, що він проживає у місті Прага, та відправився в туристичний гірський похід до Словаччини. Проте під час маршруту на гору Кременець через великий сніговий покрив втратив орієнтування на місцевості. Також мандрівник розповів, що вже майже добу блукає горами та сильно замерз.

З метою з’ясування усіх обставин громадянина було доставлено до відділу прикордонної служби «Стужиця». Разом з тим, прикордонники надали мандрівнику першу медичну допомогу та пригостили гарячим чаєм.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: