Вхiд на сайт
Авторизацiя

Приватбанк змінив ліміти на зняття готівки

Приватбанк встановив максимальний ліміт на зняття готівки - 20 тис. грн за три години.
Приватбанк змінив ліміти на зняття готівки

Про це йдеться у повідомленні фінустанови, пише Finclub.

"Максимальний ліміт на зняття готівки 20 тис. грн за три години. Для зняття коштів в межах встановлених лімітів не потрібне замовлення готівки", - повідомляє банк.
Крім того, в Приватбанку відзначили, що суми безготівкових операцій не обмежені.
Як відомо, всі платежі ФОПів та юросіб у Приватбанку пройдуть до кінця дня.
Раніше у прес-службі Приватбанка зазначили, що відновили проведення платежів корпоративних клієнтів та інших суб'єктів господарювання незалежно від дати надходження коштів на рахунку.
Раніше стало відомо, що корпоративні платежі в Приватбанку, які були припинені на один день, з 20 грудня працюватимуть з обмеженнями.
У банку зазначили, що такий режим обслуговування корпоративних клієнтів є тимчасовим.
Міністр фінансів Олександр Данилюк заявляв, що правління і наглядова рада націоналізованого Приватбанку будуть сформовані у вівторок.
Як відомо, ввечері 18 грудня Кабінет міністрів та Рада нацбезпеки та оборони України підтримали націоналізацію Приватбанку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: