Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики застосували артилерію на двох напрямках в зоні АТО

Бойовики застосували артилерію на двох напрямках в зоні АТО
Протягом минулої доби у зоні АТО терористи обстріляли позиції українських військових 47 разів. Як повідомляє http://zak-kor.net/uploads/posts/2016-12/1482212352_18_main_ukr.jpg[/thumb]Протягом минулої доби у зоні АТО терористи обстріляли позиції українських військових 47 разів. Як повідомляє прес-центр АТО, на Маріупольському напрямку зі 122 мм артилерії були обстріляні Широкине та Водяне. ]прес-центр АТО, на Маріупольському напрямку зі 122 мм артилерії були обстріляні Широкине та Водяне.

Крім того, Широкине терористи обстрілювали зі 120 мм та 82 мм мінометів, озброєння БМП і танків. З мінометів також були обстріляні українські позиції в районі Новотроїцького, Мар’їнки і Талаківки.

На Донецькому напрямку бойовики зі 122 мм артилерії та 82 мм мінометів обстрілювали Луганське. Під вогонь мінометів різних калібрів також потрапила Авдіївка, а поблизу Зайцевого терористи вели вогонь з гранатометів.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 мм та 82 мм було обстріляне Кримське. З гранатометів терористи обстріляли Новоолександрівку, Лобачеве, Кримське та Станицю Луганську. По Станиці Луганській також вів вогонь снайпер.

Нагадаємо, протягом дня 19 грудня бойовики 30 разів обстріляли позиції сил АТО.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: