Вхiд на сайт
Авторизацiя

НБУ: Банківська система працює стабільно, загроз від націоналізації "Приватбанку" немає

НБУ: Банківська система працює стабільно, загроз від націоналізації "Приватбанку" немає
"Приватбанк" було передано в 100% власність державі. Банківська система України працює стабільно, і націоналізація найбільшого в Україні банку "Приватбанк", здійснена за рішенням уряду, не становить жодних загроз.

Про це заявив перший заступник голови НБУ Яків Смолій, повідомляє УНІАН.

"Ми не відзначаємо якоїсь клієнтської гіперактивності. Національний банк докладе всіх зусиль, щоб посилити банк ліквідністю, щоб забезпечити безперебійну роботу банку і всієї банківської системи. Інформую також, що я розмовляв із головами правління інших банків. Вони відзначають стабільність у роботі банківської системи, ніяких непередбачуваних ситуацій в банківській системі на даний час не відзначається", – зауважив Смолій.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що "Приватбанк" переходить у 100% власність держави. У Мінфіні та правлінні "Приватбанку" вже запевнили, що з грошима вкладників нічого не станеться.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: