Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді патрульні знову виявили наркотики (ФОТО)

Через порушення ПДР правоохоронці зупинили авто. Поведінка водія видалась їм дивною, вирішили провести перевірку кермувальника і автомобіля.

В Ужгороді патрульні знову виявили наркотики (ФОТО)


Лише за цей місяць вже 17-й випадок пов'язаний з наркотиками виявили патрульні, повідомляють в УПП в Ужгороді та Мукачеві.

Сьогодні, близько 3:40 в Мукачеві на вулиці Матросова екіпаж патрульних зупинив авто через порушення ПДР. Під час перевірки документів поведінка водія привернула увагу патрульних, оскільки не відповідала обстановці, через що у полісменів виникла підозра стосовно стану, в якому знаходиться водій, тож патрульні вирішили провести поверхневу перевірку водія та автомобіля.

Під час перевірки поліцейські знайшли 17 грамів речовини зеленого кольору, ззовні схожої на наркотичну, металевий телескопічний кийок та два камінці, схожі на бурштин.

Оскільки виявлені речі є забороненими – на місце події викликали слідчих та склали відповідні адмінматеріали за порушення ПДР та керування у нетверезому стані, позаяк водій відмовився від проходження тесту.

В Ужгороді патрульні знову виявили наркотики (ФОТО)
В Ужгороді патрульні знову виявили наркотики (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: