Вхiд на сайт
Авторизацiя

Важкі втрати в зоні АТО: багато загиблих і поранених (ВІДЕО)

За минулу добу п'ять українських військовослужбовців загинули, 16 - поранені, травмовані або контужені. Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко в ході брифінгу.

Важкі втрати в зоні АТО: багато загиблих і поранених (ВІДЕО)


"За минулу добу внаслідок активних бойових дій п'ять українських військовослужбовців загинули, шість - отримали поранення, ще 10 - травми та контузії. Ці втрати наші війська понесли на Світлодарській дузі і внаслідок ворожих обстрілів з важкого озброєння. Це найважчі втрати Збройних сил України за останні п'ять місяців", - зазначив він.

Лисенко висловив співчуття рідним загиблих.

Як повідомлялося, вчора в штабі АТО заявили, що проросійські бойовики намагалися вибити Збройні сили України (ЗСУ) з займаних позицій в районі Світлодарської дуги. За попередньою інформацією, в ході наступальних дій противника загинули 5 українських військових, 6 - поранені. Втрати противника становили 20 вбитих і 30 поранених бойовиків.



Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: