Вхiд на сайт
Авторизацiя

Якою буде погода на Закарпатті у День Святого Миколая (ВІДЕО)

Якою буде погода на Закарпатті у День Святого Миколая (ВІДЕО)


У Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології розповіли чого чекати від погоди на Закарпатті протягом найближчої доби.

За повідомленням синоптиків протягом 19-20 грудня на більшій частині території Закарпатської області збережеться ожеледиця.

На добу з 21 год. 18 грудня до 21 год. 19 грудня 2016 року по Закарпатській області очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. На більшій частині території області на дорогах ожеледиця. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень 4° морозу - 1° тепла, в горах подекуди 6-8° морозу.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-6° морозу, вдень 1° морозу - 1° тепла.

Детальніше на ВІДЕО:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: