Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кабмін знизив ціну газу для опалення бюджетних організацій

Кабмін поклав на НАК "Нафтогаз України" зобов’язання постачати газ для потреб опалення та гарячого водопостачання бюджетних установ за ціною 4 942 грн (без транспортування і ПДВ).

Кабмін знизив ціну газу для опалення бюджетних організацій


Про це йдеться у постанові Уряду №937 від 14 грудня 2016 року, передає "Економічна правда".

Як зазначається, установи, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів, в цьому питанні прирівняні до населення.

До прийняття Кабміном такого рішення "Нафтогаз" поставляв газ для опалення і ГВП бюджетних установ за ціною 7,148 тис. грн (без транспортування і ПДВ, ціна на грудень).

З урахуванням вартості транспортування і ПДВ кінцева вартість газу для опалення і ГВП бюджетних установ повинна знизитися на 28% - до 6810 грн за 1 тис.куб. м.

"Втрати" НАК на 1 тис. куб.м. газу, що поставляється для ЦО і ГВП бюджетних установах, з урахуванням ціни на грудень становитимуть 2,206 тис. грн.

Спеціальні зобов'язання "Нафтогазу України" діють в період до 31 березня 2017 року.

Як повідомлялося, раніше Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), підвищила тарифи на теплову енергію для бюджетних установ в середньому на 21,7% (на 240,18 грн/Гкал) - до 1345,15 грн/Гкал.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: