Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті та Буковині прикордонники затримали 16 «шукачів кращого життя»

На Закарпатті та Буковині прикордонники затримали 16 «шукачів кращого життя»Державна прикордонна служба України продовжує вживати комплекс заходів з метою протидії протиправній діяльності на державному кордоні, в тому числі протидії нелегальній міграції. Як результат, лише учора прикордонники затримали шістнадцять нелегальних мігрантів із Шрі-Ланки, В’єтнаму, Бангладеш та Молдови.

Так учора на Закарпатті, в ході реалізації оперативної інформації, прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону затримали шістьох громадян Шрі-Ланки, чотирьох громадян В’єтнаму та одного громадянина Молдови, які мали на меті незаконно перетнути державний кордон та потрапити до країн Євросоюзу. Спочатку на околиці населеного пункту Середнє Ужгородського району, прикордонниками спільно з представниками Національної Поліції затримали 6-х осіб азіатської зовнішності. Чоловіки при собі документів не мали, проте з їх слів стало відомо, що вони громадяни Шрі-Ланки. Однак під час огляду речей у п’яти із них правоохоронці виявили паспортні документи, у яких були відсутні відмітки про прибуття в Україну. Пізніше, в ході опитування затримані зізнались, що намагались в подальшому незаконно попасти до країн ЄС у пошуках кращих умов життя.

Згодом, безпосередньо на лінії українсько-словацького кордону, прикордонники затримали ще одного «шукача кращої долі», громадянина Молдови. Затриманий, який був без документів, пояснив, що намагався в обхід пункту пропуску потрапити до Італії та орієнтувався на місцевості за допомогою компаса.

Крім того, ще чотирьох громадян із В’єтнаму затримали прикордонники в районі залізнично вокзалу у м. Ужгород. Документів чоловіки, як і зазвичай буває, при собі також не мали.

Також, групу незаконних мігрантів, цієї ночі затримала міжвідомча група з числа співробітників оперативних підрозділів ЗхРУ, мобільної прикордонної застави «Чернівці» та працівників Державної міграційної служби в Чернівецькій області, на околиці населеного пункту Бояни Новоселицького району.

Зі слів іноземців всі вони є громадянами Республіки Бангладеш. На момент затримання жодних документів у чоловіків не було.

З метою з’ясування обставин правопорушення та встановлення особи затриманих, усіх правопорушників доставлено до прикордонних підрозділів. Наразі тривають фільтраційні заходи.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: