Вхiд на сайт
Авторизацiя

Житель Малого Березного попався поліції на крадіжці

Житель Малого Березного попався поліції на крадіжці32-річний житель Малого Березного вже має дві судимості – за крадіжки та ухилення від відбування умовного покарання. А тепер знову попався на майновому злочині – украв чужий інструмент

В поліцію В.Березного звернувся із заявою приватний підприємець з с.Малий Березний. Заявник повідомив про те, що зі складу його підприємства невідома особа викрала вночі інструменти, зокрема бензопилу й перфоратор. Сума заподіяних збитків склала 6000 гривень.

Як встановили в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції В.Березного, крадіжку інструментів скоїв 32-річний односелець потерпілого. Цей житель Малого Березного вже має дві судимості: за скоєння крадіжок і за ухиляння від відбування умовного покарання.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Крадений інструмент вилучено й буде повернуто власнику. Відносно фігуранта справи вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

При використанні матеріалу гіперпосилання на npu.gov.ua обов`язкове
версія для друку


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: