Вхiд на сайт
Авторизацiя

Євробачення 2017: стали відомі імена членів журі Нацвідбору від України

Національний відбір на Євробачення 2017 від України відбудеться 4, 11, 18 і 25 лютого в прямому ефірі телеканалів СТБ і UΛ:Перший

Євробачення 2017: стали відомі імена членів журі Нацвідбору від України


16 грудня телеканали СТБ та UΛ:Перший озвучили імена всіх членів журі Національного відбору на Євробачення 2017. У лютому оцінювати учасників прямих ефірів будуть: музичний продюсер відбору, член журі шоу Х-фактор 7 Костянтин Меладзе; переможниця Євробачення 2016, народна артистка України Джамала і артист, композитор, член журі Х-фактора 7 Андрій Данилко.

Ведучим прямих ефірів Національного відбору 2017 став Сергій Притула.

За словами Джамали, для неї дуже відповідально і почесно бути членом журі Національного відбору. "Мені приємно і трохи страшно, тому що серед конкурсантів напевно виявляться мої колеги, з якими ми перетинаємося на фестивалях, концертних майданчиках. Точно знаю, що буду об'єктивною, адже мій принцип - завжди говорити правду. Вірю, ми виберемо гідного представника України ", - прокоментувала Джамала.

Андрій Данилко очікує змін. Як і в минулому році, він мріє, щоб Україну представляв або чоловічий колектив, або сольний виконавець, але саме хлопець.

Перший етап відбору в самому розпалі. Починаючи з 1 вересня, команда проекту отримала близько 500 заявок від сольних виконавців і груп, 100 з них паралельно беруть участь в онлайн-голосуванні на сайті СТБ. Всі аудіо та відео-заявки Костянтин Меладзе переглядає особисто.

Костянтин розповів, що серед тих музикантів, які надіслали заявки є багато цікавих виконавців, які можуть гідно представити Україну на Міжнародному пісенному конкурсі.

Ті учасники, які пройдуть відбір за заявками, будуть запрошені на прослуховування до Костянтина Меладзе. Після чого визначаться імена півфіналістів, яких Україна побачить в лютому в прямих ефірах Національного відбору. Переможець онлайн-голосування на сайті СТБ автоматично стає півфіналістом.

Система голосування в прямих ефірах залишиться без змін: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують шляхом смс, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються. Практика фінансової підтримки телеканалом СТБ представника від України на Пісенному конкурсі Євробачення так само збережеться.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: