Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: під мінометний обстріл потрапило Кримське та Троїцьке

Доба в АТО: під мінометний обстріл потрапило Кримське та Троїцьке
Загалом же у штабі нарахували 18 ворожих обстрілів. Минулої доби окупанти обстрілювали позиції українських сил на всіх напрямках. На кількох напрямках зафіксована робота ворожих снайперів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку з мінометів бойовики вдарили по позиціях в районі Красногорівки, Лебединського та Широкиного. Новотроїцьке та Водяне зазнали обстрілів з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. "По Красногорівці та Новотроїцькому вогонь вів снайпер", - додають у штабі.

На Луганському напрямку під мінометний обстріл потрапило Кримське та Троїцьке. А Попасну, Лопаскіне, а також Станицю Луганську терористи обстріляли з гранатометів різних систем.

На Донецькому напрямку з мінометів та гранатометів окупанти обстрілювали Авдіївку. По Луганському, крім великокаліберних кулеметів вогонь вів і снайпер.

Нагадаємо, напередодні в СММ ОБСЄ назвали "найгарячіший трикутник" бойових дій на Сході.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: