Вхiд на сайт
Авторизацiя

Група найбільших італійських компаній має намір будувати дороги в Україні

Представництво групи найбільших будівельних компаній Італії проявило зацікавленість приєднатися до участі в проектах у сфері дорожнього будівництва України.

Група найбільших італійських компаній має намір будувати дороги в Україні


Про це заявив почесний консул Італії в Україні Марко Тосон, повідомили в ДП “Укрдорінвест”.

“Італія хоче відновити довіру до італійських компаній, рівень якого суттєво знизився після прикрого інциденту щодо невиконання своїх контрактних зобов’язань одніієї з італійських компаній в Україні”, – сказав він.

При цьому директор Укрдорінвесту Олена Криворучко зазначила, що італійські фірми зацікавлені в участі у вітчизняних інфраструктурних проектах.

“Ми бачимо, що італійська сторона прагне до відновлення практики участі компаній у вітчизняних проектах дорожнього будівництва. Це дуже позитивно і, сподіваємося, принесе в майбутньому обопільну вигоду нашим країнам”, – підкреслила Криворучко.

Нагадаємо, в серпні 2016 року Укравтодор розірвав контракт з італійською компанією Тодіні Інтернаціонале через систематичне невиконання підрядником своїх зобов’язань.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: