Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна купила в Європі комплекси радіоелектронної боротьби, – Полторак

Україна купила в Європі комплекси радіоелектронної боротьби, – Полторак
Україна закупила станції радіоелектронної боротьби в країнах Європи і наразі здійснює їх приймання, розробка аналогічних вітчизняних засобів вже завершена і перші системи вже поставлені на озброєння. Про це заявив міністр оборони Степан Полторак.

«Росія експериментує і використовує те, що в них є нове, в тому числі і в питаннях, пов'язаних з розвідкою і радіоелектронною боротьбою. Але в нас є напрацювання в нашому військово-промисловому комплексі. Крім того, ми закупили станції радіоелектронної боротьби в європейських країнах. До кінця року їх відправлять в Україну», – сказав він журналістам.

За його словами, у той же час деякі станції радіоелектронної боротьби вітчизняного виробництва перебувають на останньому етапі випробувань, а деякі вже поставленні на бойову службу.

«Думаю, що наш бойовий потенціал у питаннях, пов'язаних з радіоелектронною боротьбою, буде підвищено після отримання станцій, які ми закупили і тих станцій, щодо яких завершено розробку та які будуть поставлені на озброєння», – резюмував він.

Зазначимо, що комплекси РЕБ використовуються для радіоперешкод на радіоелектронні засоби систем управління, зв'язку і розвідки противника і захисту своїх систем від аналогічних впливів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: