Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті відмічається інтенсивний характер перебігу епідемічного процесу з грипу та ГРІ

Протягом минулого тижня в області захворіло 4 522 осіб, показник 359,13 на 100 тис. населення знаходиться нижче визначеного епідемічного порогу та відповідає середнім ріням минулих сезонів.

На Закарпатті відмічається інтенсивний характер перебігу епідемічного процесу з грипу та ГРІ


Приріст захворілих спостерігається в усіх вікових групах. Серед осіб, що звернулися за медичною допомогою - 3 184 дітей віком до 17 років, що складає 70%.

За минулий тиждень госпіталізовано з приводу респіраторних інфекцій 250 осіб. На базі вірусологічної лабораторії ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» та ОДЛ м.Мукачево обстежено 45 осіб, збудники респіраторних інфекцій (парагрип, аденовіруси та RS – віруси) виявлені у 19 хворих.

З початку сезону захворюваності на грип та ГРІ в Закарпатській області щеплено проти грипу 772 осіб, в тому числі 172 дітей та 82 медичних працівників.

Поширення респіраторних захворювань на адмінтериторіях області нерівномірне. Спільне виконання фахівцями філій лабораторного центру та закладів охорони здоров’я визначеного комплексу першочергових профілактичних та протиепідемічних заходів дозволяє утримувати епідемічну ситуацію на стабільному рівні.

Спостереження за перебігом епідемічної ситуації в області продовжується, - інформують у департаменті охорони здоров’я Закарпатської ОДА.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: