Вхiд на сайт
Авторизацiя

Минулої доби на Донбасі сили АТО зазнали серйозних втрат

Минулої доби на Донбасі сили АТО зазнали серйозних втрат


Внаслідок бойових дій минулої доби троє українських військових загинули, двоє отримали поранення. Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу в неділю.

"Внаслідок бойових дій троє українських військовослужбовців загинули. Це сталося в районі Красногорівки внаслідок ворожого мінометного обстрілу", - сказав він.

За словами Мотузяника, один боєць зазнав поранень через мінометний обстріл в районі Красногорівки, інший – внаслідок бойових дій неподалік Верхньоторецького.

Представник Міноборони зазначив, що після трьох діб відносного зменшення збройних провокацій у суботу зафіксовано різке збільшення обстрілів з боку бойовиків, зокрема на Луганському і Маріупольському напрямках.

"Ворог активно застосовує важке озброєння як вдень, так і вночі", - додав він.

Мотузяник наголосив, що бойовики знову порушили режим перемир'я в районі Станиці Луганської.

"Це є зухвалим порушенням домовленостей щодо розведення сил і засобів в цьому районі. Через постійні ворожі провокації українська армія продовжує стояти на своїх рубежах для безпеки мирних мешканців міст", - підкреслив він.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: