Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Донеччині бойовики з великокаліберних мінометів гатили по Пісках - штаб

На Донеччині бойовики з великокаліберних мінометів гатили по Пісках - штаб
На Маріупольському напрямку продовжились обстріли Широкиного, Талаківки, Мар’їнки та Водяного. Минулої доби терористи 15разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Про це штаб АТО повідомляє на сторінці у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська зі 120 міліметрових мінометів вели вогонь по наших позиціях в районі селища Піски, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Авдіївці, що на Донецькому напрямку", - розповіли у штабі.

На Маріупольському напрямку з мінометів, гранатометів, озброєння БМП та стрілецької зброї були обстріляні Широкине, Талаківка, Мар’їнка, Водяне. Крім того, пізно ввечері окупанти обстріляли Лобачеве та Новоолександрівку на Луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів та зенітних установок.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: