Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді юний зловмисник обікрав квітковий магазин

Затриманий 17-річний ужгородець, попри свій юний вік уже має одну судимість за шахрайство. Тепер знову попався працівникам поліції за крадіжку з квіткового магазину

В Ужгороді юний зловмисник обікрав квітковий магазин


Наприкінці листопада в Ужгороді обікрали квітковий магазин. Невідомі вночі проникли в середину магазину, звідки в ресли квіти й аксесуари для букетів.

Власниця крамниці звернулася із заявою в поліцію. Вже за декілька днів оперативники запідозрили у скоєнні даної крадіжки 17-річного ужгородця, який, попри свій юний вік, уже має судимість за вчинення шахрайських дій. Викрадені з крамниці речі злочинець встиг збути, а виручені кошти витратити.

За даним фактом проводиться досудове розслідування. Дії крадії слідчі кваліфікують за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Перевіряється причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних злочинів на території міста, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: