Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 7 грудня

Сьогодні в Ужгороді підприємство «Закарпателектробуд» відновлює лінію вуличного освітлення та замінює лампи на вулицях Борканюка, Східній, Лобачевського, Франка, Богомольця, Собранецькій, Лучкая, у провулку Підгірному.

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 7 грудня


Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Працівники фірми «УжАгромікс» проводять вирізку дерев на Собранецькій та на території школи №12.

Дорожники комунального підприємства КШЕП встановлюють бордюри на вулиці Тлехаса, та дорожні знаки на транспортному мосту ім. Масарика (біля готелю «Ужгород»).

Також продовжують капремонт покрівель на будинках №35 та 45 на проспекті Свободи, на площі Дружби Народів,2, Благоєва, 12, на Київській набережній, 17 та на Минайській, 10.

Розпочали ремонт дахів багатоповерхівок на Канальній, 29, М.Вовчка,14. Насипній,3.

Тривають капремонти водогону, каналізації на Сечені, 35, Заньковецької, 17 та Корзо,10 взялися і за мережі на Тихого,3.

Також тривають роботи на Підгірній (викладають плитку, прочищають зливову каналізацію), на Тлехаса (облаштовують зливову каналізацію), на Закарпатській (роблять зелену зону), площі Б. Хмельницького (викладають тротуарну плитку), на Собранецькій (викладають бордюри).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: