Вхiд на сайт
Авторизацiя

Грип в Україні: в п'яти областях перевищено поріг

Грип в Україні: в п'яти областях перевищено поріг


Станом на 6 грудня рівень захворюваності на грип та ГРВІ перевищує епідемічний поріг в п'яти областях України та місті Києві, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

"На 48 тижні 2016 року в п'яти областях України та місті Києві інтенсивні показники захворюваності на грип та ГРВІ перевищили епідемічні пороги від 3,5% в Запорізькій до 50,9% в Чернівецькій областях. В інших областях показники в рамках -0,1% - в Волинській до - 67,5% в Івано-Франківській", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, епідпоріг перевищено в Запорізькій, Чернівецькій, Харківській, Дніпропетровській і Луганській областях та місті Києві.

За минулі 8 днів (з 28 листопада по 6 грудня) на грип та ГРВІ в Україні захворіли майже 230 тисяч осіб. З них 69,5% становили діти до 17 років.

Сумарний показник захворюваності на грип та ГРВІ серед населення України на 13,3% більший від показника, зафіксованого ще тиждень тому. Найвищий показник захворюваності на 100 тисяч населення зареєстровано в Київській області, а найнижчий - у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: