Вхiд на сайт
Авторизацiя

Передбачення відомих провидців на 2017 рік

Звичайно, можна було б звинуватити провісників у змові. Але, на жаль, всі вони жили в різних місцях, в різні роки і навіть в різні століття. Деякі живуть і понині. Тим не менш, їх прогнози в чомусь схожі.
Передбачення відомих провидців на 2017 рік

Пророцтва Нострадамуса на 2017 рік.
Майже всі прогнози астролога, який жив у шістнадцятому столітті, були реалізовані. Нострадамус говорив про небезпеку знищення людства в 2015-2020 роках. Зокрема, через посуху 2017 рік буде важким для багатьох країн. Буде також ряд пов'язаних з водою стихійних лих, будуть і інші стихійні лиха.

Пророкування Ванги на 2017 рік.
Дивлячись на світ очима своєї душі сліпа провидиця дала похмурі прогнози на 2017 рік. Люди будуть причиною всіх бід. Конфлікти всередині держав, великомасштабні війни, страшні хвороби і погіршення стану навколишнього середовища, пов'язані з використанням біологічної зброї. Зокрема, 2017 рік буде початком страшної війни, яка охопить увесь світ на регулярній основі.

Передбачення Павла Глоби на 2017 рік
Відомий астролог Павло Глоба впевнений, що в 2017 році будуть важливі геополітичні зміни. Провідні країни Європейського Союзу будуть готові до розвалу колишньої коаліції. Деякі країни в 2017 році стануть членами російського політичного й економічного союзу. Це дозволить ще більше зміцнити позиції Росії у світі.

Прогнози Бахита Уматова
Провидець із Казахстану Бахит Уматов впевнений, що в 2017 році будуть глобальні війни, але вони завершаться. ІДІЛ буде знищено. Але найближчим часом велика частина світу буде затоплена водою. Ізраїль і Афганістан зникнуть. А населення Японії переміститься в центральну Азію.

Прогнози Джеймса Хансена
За словами кліматолога Джеймса Хансена в 2017 році Земля буде затоплена, оскільки лід буде танути. Якщо люди не будуть діяти мудро і реагувати на порушення енергетичного балансу Землі, то можна очікувати великих лих. Багато з диких тварин і рослин будуть знищені, що в свою чергу призведе до кінця світу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: