Вхiд на сайт
Авторизацiя

ТОП-10 кінопремє'р першої половини грудня

Шпигун Бред Пітт, кохання Фанні Каплан і документальна стрічка про легендарного Лобановського – головні прем'єри найближчих тижнів. Зима вривається у кіносвіт новими фільмами. Найцікавіші із них глядачам запропонують у другій половині грудня, але й у перші тижні місяця буде що подивитися.
ТОП-10 кінопремє'р першої половини грудня

Шпигуни-союзники
Прем'єра: 1 грудня
Жанр: бойовикмелодрама
Сюжет: 1942 рік. Друга світова війна наближається до свого екватору. Американський розвідник Макс Ватан (Бред Пітт) під час завдання в Африці знайомиться з французкою Маріанною (Маріон Котійяр) – членкинею підпільної організації спротиву нацистській Німеччині. Вони закохуються і вже в Лондоні, після бурхливого і небезпечного відрядження, одружуються. У Макса і Маріанни народжується дитина, і попри війну, вони живуть щасливим життям. Однак сімейна ідилія руйнується після приголомшливої звістки керівництва Макса: є інформація, що його дружина може бути німецькою шпигункою. Якщо це підтвердиться в найближчі 72 години, він мусить стратити дружину або ж помре разом із нею. Однак Макс не готовий чекати – він сам починає розслідування.

Лобановський назавжди
Прем'єра: 1 грудня
Жанр: документальний
Сюжет: Валерій Лобановський до останнього дня свого життя був на стадіоні. Саме звідти його забрала "швидка", коли "Динамо" догравало свій матч. Тоді преса порівняла його з Мольєром: як великий драматург закінчив свій шлях на театральних підмостках, так і великий тренер – на футбольній арені. Документальна стрічка про життя і професійний шлях легендарного футболіста і тренера, в якій зібрано спогади друзів, колег і підопічних Валерія Васильовича. Це фільм про великі перемоги і гучні поразки, постійну боротьбу за свої футбольні принципи і про життя за тоталітарної системи Радянського союзу.

Бременські розбишаки
Прем'єра: 1 грудня
Жанр: мультфільм/комедія
Сюжет: Робота українських і російських мультиплікаторів "Бременські розбишаки" – суміш усім відомих "Бременських музикантів", "Робін Гуда" і ще кількох усім відомих історій. Сюжет стрічки розгортається в казковій країні Бремен, де колись було джерело еліксиру щастя. Але безтурботне життя закінчується, коли зникає король країни. Владу і джерело чарівного еліксиру прибрали до рук міністри, які хочуть запровадити диктатуру. Виклик їм кидає розбійник Трубін Гуд, який повертає народу все конфісковане новою владою. У Трубін Гуда є команда помічників: кіт Зигмунд, пес Баскервіль, півень Петруччо й ослиця Гретхен.

Планетаріум
Прем'єра: 1 грудня
Жанр: драма/детектив
Сюжет: Лаура (Наталі Портман) і Кейт (Лілі-Роуз Мелоді Депп) повертаються до Франції. Ходять чутки, що сестри володіють надприродними здібностями і можуть спілкуватися з духами. У Парижі вони зустрічають французького продюсера Андре (Еммануель Селінджер), який вирішує використати здібності дівчат на свою користь. Він очікує, що показ духів на великому екрані принесе йому славу і визнання. Однак професійний інтерес переростає в раптову пристрасть до сестер. Саме вона і заважає Андре розгледіти в дівчатах шарлатанок.

Інкарнація
Прем'єра: 1 грудня
Жанр: жахи
Сюжет: Екзорцист Сет Ембер має рідкісний дар: він здатен проникати у свідомість одержимих. Звичайна для нього справа – вигнання демона, що заволодів тілом маленького хлопчика – перетворюється на хрестовий похід. Сет з'ясовує, що саме цей демон винний у смерті його сім'ї.

Інший світ: Кровна помста
Прем'єра: 1 грудня
Жанр: бойовик/жахи
Сюжет: П'ята частина "Іншого світу" обіцяє продовження грандіозної війни між вампірами і ліканами. У перевертнів з'явився новий лідер – Маріус (Тобайас Мензіс). Аби перемогти в цій війні і аби стати наймогутнішим ліканом, йому потрібна кров головної героїні всіх стрічок франшизи Селін (Кейт Бекінсейл) і її доньки. Чи вдасться завершити цю війну цього разу – шукайте відповіді в кінотеатрах.

2+1
Прем'єра: 8 грудня
Жанр: драма/комедія
Сюжет: Семюел (Омар Сі) безтурботно живе на французькому узбережжі. Але одного разу до нього приїздить колишня подружка і залишає на кілька місяців… свою дитину. Як виявилося, маленька Глорія – це його дочка. Неочікуване батьківство для Семюела виявилося заскладним випробуванням, тому він намагається повернути Глорію мамі. Однак та зникла з їх життя на цілих 8 років.

Я, Деніел Блейк
Прем'єра: 8 грудня
Жанр: драма
Сюжет: Журі канського кінофестивалю аплодувало цьому фільму стоячи. Лауреат "Золотої пальмової гілки" нарешті з'явиться на великих українських екранах. У Деніела Блейка помирає дружина, він переживає сердцевий напад, втрачає улюблену роботу і залишається ні з чим. Не маючи можливості заробляти, Блейк змушений звернутися за допомогою до держави і подати документи на отримання допомоги. Але він стикається з жорстокою бюрократичною машиною. Надзвичайно емоційний фільм, який відкриває очі і змушує замислитися про ставлення людей одне до одного.

Автобан
Прем'єра: 8 грудня
Жанр: бойовик/трилер
Сюжет: Для Кейсі Штайн та його подруги подорож Європою виявляється зовсім не тою пригодою, на яку вони розраховували. Дивним чином їх втягують у криваві протистояння між двома ворогуючими кланами мафії. Звичайна туристична подорож перетворюється на гру за життя на автобанах Німеччини.

Моя бабуся Фанi Каплан
Прем'єра: 8 грудня
Жанр: біографія/драма
Сюжет: В основі стрічки лежить історія кохання Фані Каплан (Катерина Молчанова) і анархіста Віктора Гарського (Іван Бровін). Під час підготовки до замаху на Владіміра Лєніна, спрацьовує вибуховий пристрій. Гарському вдається втекти, а от поранена Фані бере на себе провину, тим самим завойовує місце в історії як жінки, яка намагалася вбити Леніна. Це україномовна історична мелодрама. На Лондонському міжнародному кінофестивалі стрічку визнали найкращим іноземним фільмом.


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: