Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті знову пограбування: злодій "обчистив" господарське приміщення

Невідомий проник на подвір'я одного з домогосподарств у м.Берегово і обікрав господарське приміщення. Забрав с собою навіть драбину.

На Закарпатті знову пограбування: злодій "обчистив" господарське приміщення


На службу «102» надійшло повідомлення від мешканки м. Берегово, що в вночі невідомі особи проникли на її подвір’я та обікрали господарське приміщення. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в приміщення крадії потрапили, зламавши замок. З приватної території викрали велосипед, перфоратор, драбину та кутову шліфувальну машину.

В ході проведення загальнодержавного оперативно-профілактичного відпрацювання співробітники поліції встановили, що злочин скоїв 29-річний місцевий мешканець. Чоловік у скоєному зізнався, речові докази вилучено. Слідство триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також: На Закарпатті пограбували будинок: винесли навіть ванну (ФОТО)


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: