Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті виявили неповнолітнього водія і пасажира з наркотиками (ФОТО)

У Хусті полісмени зупинили автівку з 15-річним хлопцем за кермом. А у пасажира знайшли марихуану. Тепер хлопцям доведеться відповідати за свої вчинки.

На Закарпатті виявили неповнолітнього водія і пасажира з наркотиками (ФОТО)


Як повідомили у поліції області, вчора, 1 грудня, в місті Хуст на вулиці Колгоспній працівники поліції зупинили автомобіль «Fiat Doblo», за кермом транспортного засобу перебував 15-річний хлопець. Ніяких документів до машини та водійських прав у неповнолітнього не було. За даний фактом складено протокол за ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки.

Крім цього у автомобілі знаходився неповнолітній мешканець Хуста, який на пропозицію поліції видати заборонені в обігу речі та предмети, вийняв з кишені куртки пластмасову ємкість з марихуаною. Речовину в присутності понятих вилучено та поміщено до експертного пакету. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

На Закарпатті виявили неповнолітнього водія і пасажира з наркотиками (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: