Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Укрзалізниця" тимчасово скасувала резервування квитків через інтернет

Від сьогодні, 1 грудня, залізничні квитки через інтернет можна лише придбати, а не зарезервувати. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"Укрзалізниця" тимчасово скасувала резервування квитків через інтернет


"Від сьогодні, з 1 грудня 2016 року, на період новорічних свят, в якості експерименту буде призупинено надання послуги резервування місць у поїздах через інтернет. Квитки через інтернет відтепер можна лише придбати, а не зарезервувати. У компанії пішли на цей крок у рамках антикорупційних заходів",– мовиться у повідомленні.

Таке рішення керівництво компанії прийняло з огляду на численні звернення пасажирів щодо проблем із придбанням квитків у період масових перевезень, зокрема на зимові свята.

В "Укрзалізниці" сподіваються, що такий експеримент дозволить запобігти зловживанням, пов’язаним із незаконним перепродажем проїзних документів.

Відтак, з 1 грудня 2016 року впродовж новорічних свят послуга резервування квитків через мережу інтернет буде недоступною.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: