Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті у підприємця вкрали машинне масло, солярку і... ковбасу

Мукачівські полісмени розшукали підозрюваних у крадіжці. Ними виявились двоє чоловіків із села Великі Лучки.

На Закарпатті у підприємця вкрали машинне масло, солярку і... ковбасу


З заявою в поліцію Мукачівського району звернулася місцевий підприємець. Жінка повідомила, що майнового комплексу невідомі викрали 20 л машинного масла стільки ж солярки, будівельні матеріали та 7 кг ковбаси.

Як встановили дільничні інспектори районного відділеня поліції до крадіжки причетні двоє чоловіків віком 23 та 44 років, обидва мешканці с. Великі Лучки.

Правоохоронці з’ясували, що чоловіки вночі навідалися до свого товариша, який проводить у майновому комплексі ремонтні роботи. Чоловік відкрив їм вікно, і ті залізли до будівлі. Спочатку компанія просто веселилася, а потім один із чоловіків скоїв крадіжку.

За скоєння крадіжки поліція розпочала кримінальне провадження. Чоловіки зізналися у скоєному, крадене частково вилучено, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: