Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські полісмени затримали чоловіка, який вкрав телевізор у товариша

Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу розшукали чоловіка, який викрав у знайомого телевізор.

Ужгородські полісмени затримали чоловіка, який вкрав телевізор у товариша


До поліції звернувся ужгородець та повідомив, що невідомі проникли у його помешкання та винесли телевізор. Співробітники кримінальної поліції встановили, що напередодні потерпілий вживав акогольні напої зі своїм знайомим, потім гість ніби то пішов додому, але серед ночі повернувся та здійснив крадіжку.

Злодієм виявився 28-річний житель Ужгорода, який уже притягувався до відповідальності за майнові злочини. Речовий доказ вилучено, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваного у вчиненні злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: