Вхiд на сайт
Авторизацiя

Відеокліп закарпатця з’явиться на музичних каналах України (ФОТО)

Відеокліп закарпатця з’явиться на музичних каналах України (ФОТО)Днями у Львові завершились зйомки дебютного відеокліпу молодого виконавця Мірослава Фіцая, вихідця з Лопухова, на пісню «Не формат», - передає "Тячів".
Нагадаємо, Мирослав Фіцай зараз навчається у Національному університеті «Львівська політехніка». З приїздом до Львова амбітний хлопчина почав себе реалізовувати у модельному бізнесі, а згодом – ще й як актор, отримавши одну із ролей у фільмі відомого кінорежисера Любомира Левицького «#selfieparty».

Та на цьому Мирослав не зупинився. Нині хлопець пробує свої сили у шоу-бізнесі. Тогоріч йому поталанило познайомитися зі співачкою Brava, яка запросила юнака стати учасником Продюсерського центру «BRAVA PRODUCTION».

І першим продуктом їх спільної праці став відеокліп на пісню «Не формат». А написала композицію для Мирослава сама ж продюсер Борислава Білоцерківська.

Ідея створення відеокліпу у продюсера зародилася ще на початку цього літа, а відеоробота була проведена у жовтні.

Як зазначає Мирослав, відзняв відеокліп досвідчений режисер Віктор Фещин, а ідея сюжету належить виконавцю та його продюсеру. Зйомки тривали один день та відбувалися на студії «Доміно». Фотозйомку backstage забезпечили визнані майстри фотографії – Уляна Кіраль, Олеся Ковела, R&J Chernyushok. Над створенням образів героїнь та шоу-балету працювали візажисти Анастасия Левкут, Мар'яна Яворовська,Оксана Герасимчук.

- Ми намагались створити модний, динамічний, але в той самий час легкий для сприйняття відеокліп, який би повністю відповідав стилю пісні. В кліпі можна буде побачити неординарні та сміливі образи Мирослава, над якими чаклувала візажист Соля Смокорівська, а також яскраві танцювальні постановки від шоу-балету «Divine», директором якого є Юлія Поривай, – каже продюсер виконавця Борислава Білоцерківська.

Монтаж відео триватиме близько місяця, а вже під Новий рік кліп презентують у ефірах музичних всеукраїнських каналів.
Відеокліп закарпатця з’явиться на музичних каналах України (ФОТО)
Відеокліп закарпатця з’явиться на музичних каналах України (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: