Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дістатися до Закарпаття стане дорожче: на залізниці анонсували підвищення тарифів (ВІДЕО)

Дістатися до Закарпаття стане дорожче: на залізниці анонсували підвищення тарифів (ВІДЕО)


В Укрзалізниці анонсували підвищення вартості проїзду на залізничному транспорті. Натомість потрапити в Європу тепер закарпатці можуть зручно та недорого.

На 20% подорожчають залізничні квитки в Україні. «Укрзалізниця» планує індексацію тарифів на пасажирські перевезення. Зробити це планують у два етапи: у першому та у четвертому кварталі 2017-го щоразу на 16 процентів. Це збільшить загальну вартість проїзду, в середньому, на 20%. Державний монополіст нагадує: ціна проїзду в потягах дальнього сполучення не змінювалася з 2014-го, вартість, мовляв, підвищують через інфляцію та рівень цін на промислову продукцію.

А поки українські компанії готуються до підвищення цін, закарпатцям пропонують дешеві автобусні рейси до Європи. Найнижчі ціни на квитки до Відня – всього п’ять з половиною.

Деталі у сюжеті 21-го каналу:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: