Вхiд на сайт
Авторизацiя

Оманлива тиша: захисники Троїцького кажуть, що бойовики готуються до нових атак

Оманлива тиша: захисники Троїцького кажуть, що бойовики готуються до нових атак
Відносна тиша у Троїцькому на Луганщині. Обстрілів там не було від п'ятниці. Бійці переконані, що ворог планує відновити обстріли з більшою силою. А поки пауза у вибухах, наші посилюють позиції.

Понтонна переправа – єдине транспортне сполучення, через яке можна виїхати з Троїцького до райцентру Попасної. У п'ятницю бойовики зробили спробу її підірвати. На щастя – невдалу. З десяток великокаліберних снарядів лягло обабіч мосту, лишивши його неушкодженим.

Після п'ятничного обстрілу у Троїцькому запанувала тиша. Проте армійці кажуть – вона оманлива, бойовики готуються до нових атак.

Найчастіше позиції захисників Троїцького обстрілюють із гранатометів диверсанти, які не припиняють спроб підступитися до опорного пункту. Адже стрілецька зброя цілить не більше, ніж на півтора кілометра. А відстань до позицій бойовиків удвічі більша.

Поки немає обстрілів, армійці влаштовують банний день. Гріють воду для літнього душу. За останні кілька місяців його вже двічі доводилося відбудовувати після мінометних атак бойовиків.

Про проблему військових із лазнею дізналися криворізькі волонтери. Тож вирішили подарувати бійцям пересувний банно-пральний комплекс. Нині він ще у дорозі.

Також захисникам Троїцького волонтери вже передали обладнання для виявлення нерозірваних мін та снарядів, теплу білизну та медикаменти.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: