Вхiд на сайт
Авторизацiя

Час готуватися до новорічних свят: у скільки обійдеться корпоратив у ресторані

Час готуватися до новорічних свят: у скільки обійдеться корпоратив у ресторані
Ціни на корпоративи в ресторанах цього року зросли на 20-25%. У середньому місце в обласному центрі обійдеться в 450-500 гривень без спиртного. Найдорожче святкувати Новий рік у столиці. За вечір тут доведеться віддати 600 гривень. Про це розповів бізнес-консультант Андрій Степановський.

“Українці перестали ходити в ресторани. Підняття цін зумовлене ще і тим, що установи хочуть заробити на новорічних корпоративах. В ціну часто включають і професійну програму, і якісь заохочувальні подарунки, – розповідає експерт. – В основному всі місця вже розписані. Щоб заощадити, компанії часто влаштовують корпоративи на початку грудня. Це дешевше”.

Найдорожче коштуватиме новорічна ніч. За бенкет з програмою потрібно заплатити від 1200 до 4 тис. грн. Новорічне меню при цьому залишиться приблизно таким же “стандартним”, як і раніше, одна-дві закуски, салат, гаряче, сік або пляшка шампанського/горілки на столик.

“Першими розбирають пристойні заклади харчування за помірними цінами. Зараз у столиці вже зроблено 60% закладів за помірною ціною, – додав Степановський. – В останню чергу бронюють дорогі і дуже дешеві “забігайлівки”. Зазвичай бронювання столиків завершується до 10 грудня”.

У середньому корпоратив для кожного офісного працівника обійдеться в 1500 гривень.

Крім того, ще декому ще потрібно купити сукню, заплатити за таксі, алкоголь, зачіску тощо.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: