Вхiд на сайт
Авторизацiя

У закарпатця виявили стебла конопель та марихуану

У закарпатця виявили стебла конопель та марихуану
Відділ комунікації поліції Закарпатської області повідомляє, що 61-річний мешканець села Балажер, що на Берегівщині, в оселі зберігав близько 200 грамів марихуани. Також правоохоронці виявили висушені стебла конопель.

За даним фактом розпочато досудове розслідування

Берегівські поліцейські здійснили санкціонований судом обшук в оселі 61-річного жителя с.Балажер Берегівського району. Цей чоловік уже проходить по кримінальному провадженню за наркотики.

В ході обшуку правоохоронці знайшли два висушені півметрові стебла конопель та готову для вживання марихуану. Як зізнався господар будинку, коноплі він виростив для власного вживання.

Загальна вага вилученого наркозілля склала близько 200 грамів. Його направлено на експертизу.

За незаконне виготовлення й зберігання наркотиків поліція розпочала кримінальне провадження. В ході досудового розслідування буде з’ясовано, чи не збував селянин наркотики.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: