Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 27 листопада-3 грудня: Ракам пора зайнятися оздоровленням, а Дівам – помиритися з родичами

Гороскоп на 27 листопада-3 грудня: Ракам пора зайнятися оздоровленням, а Дівам – помиритися з родичами Астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати різним знакам зодіаку на цьому тижні

ОВНИ. У духовній сфері перезавантаження, світогляд кардинально змінюється, відмирають старі ідеали, на зміну їм повинні прийти нові. Однак ви схильні до самообману, можете переплутати чорне з білим або стати жертвою шахраїв, непорядних людей. Не приймайте самостійно серйозних рішень, а тільки спільними зусиллями з партнерами (шлюбними, діловими). Вони для вас Божі посланці. Покликані на власному прикладі продемонструвати, як жити праведно. До речі, якщо супутник (колега) не влаштовує, дратує, значить, це бунтує ваше примхливе нижче "Я", працюйте над собою і нікого не звинувачуйте.

Якщо хтось опинився в біді, допоможіть нещасному, від вас потрібна не тільки практична допомога, а й чуйність, милосердя.

На роботі дотримуйтеся субординації, будьте скрупульозні, старанні, особливо ретельно виконуйте щоденні зобов'язання. Пам'ятайте: за відмінно виконану роль солдата службового фронту (за останній рік) доля вам готує хороший приз. Незабаром переконаєтеся.

ТІЛЬЦІ. Прийшла пора розплати з боргами, їх асортимент широкий, в різних життєвих ситуаціях потрібно своя "валюта". Працюйте на віддачу, діліться всім, чим багаті. А якщо не отримуєте бажане, приборкаєте апетит і потерпіть. Прийде і ваша черга. На друзів не покладайтеся, введуть в оману. В кар'єрній сфері, якщо вами рухає здорова конкуренція, все чудово, тут ви незамінний золотий фахівець, здатний працювати в поті чола, на якого начальство буде молитися. Тільки не лінуйтеся, інакше божественний потенціал перегорить вхолосту, що неприпустимо.

Пам'ятайте, будь-які претензії зараз – привід до войовничих дій. Відкрите протистояння в союзі загрожує руйнуваннями. Адже у вас із партнером є спільна мета, до неї і рухайтеся в любові та злагоді.

БЛИЗНЮКИ. Тиждень напружений, вас чекає "переформатування" партнерських (ділових, шлюбних) взаємовідносин. З радістю віддайте кермо влади судженим. Формула щастя – "Я-Ти" – одна згода, дружба і любов. Бути на самоті, проявляти егоїзм протипоказано. В першу чергу приділіть увагу домівці, благовірним (доленосний вектор проходить через сімейні пенати). Саме тут ваша любов і турбота, як зразкового сім'янина, стануть надійним оберегом.

Одержимим кар'єрним зростанням порада: марно стараєтеся. Це шлях регресу. Не слід піддаватися ілюзіям, в професійній діяльності високий бос вас обдурить. Продемонструйте, що ви не робот-трудоголік, а особистість творча, винахідлива, з якою можна продуктивно співпрацювати. Укладайте угоди з урахуванням чужих інтересів, виконуйте те, що від вас просять, боргів ні перед ким не повинно бути.

РАКИ. У робочій сфері йде "перезавантаження", якщо вам щось нав'язують, ризикуєте потрапити під гіпнотичний вплив. У вас є власна точка зору, своє аналітичне бачення ситуації, її і дотримуйтеся. Втілюйте не тільки на словах, а й на ділі свої оригінальні ідеї. Конкурентна гонка на роботі ще триває, тому, щоб не стати безробітним і догоджати шефу (вписатися в запити соціуму), рухайтеся в ногу з прогресом. Будете топтатися на місці – ваш щасливий потяг промчить повз.

Ключова тема – здоров'я. Якщо штурмують болячки, саме час зайнятися оздоровчою профілактикою. Але майте на увазі: причина більшості ваших нездужань корениться в духовній сфері, ліками і дієтами їх не усунути. Хочете бути здоровими – не порушуйте Божих заповідей.

ЛЕВИ. Якщо серце зголодніло за коханням, поспішайте на романтичне полювання! А шлюбним парам пора реанімувати стосунки (оброслі мохами рутинних буднів) і вдихнути в них нове життя. Знайдіть спільне захоплення, частіше міняйте обстановку, вам разом повинно бути цікаво і весело! Якщо працювати – то в одному пориві, якщо розважатися – то на повну котушку, душевно резонуючи один з одним.

І не дозволяйте собою маніпулювати, зараз ви командуєте парадом і "вальсуєте" на життєвій сцені під акомпанемент власних бажань. А чужі – можуть збити з пантелику. Менше на них реагуйте.

ДІВИ. Щоб знайти ключ до особистого щастя, вам доведеться змінити ставлення до його родових цінностей, "покопатися" в родоводі. Дух крові дуже сильний, і, можливо, багато проблем кореняться в попередніх поколіннях, за гріхи (і чесноти) яких ви зараз маєте "віддуватися". Помиріться, відновіть, по можливості, зв'язку з кровними родичами, частіше згадуйте предків.

Під рідним дахом повинна панувати духовна аура, це храм, де вам відведено роль мудрого пастиря, який наставляє на шлях істини рідних і близьких. Будьте щедрими, великодушними, обдаровуйте людей. З грошима проблем не буде, шанси для збагачення блискучі. Працюйте і пам'ятайте: стати меценатом, покровителем для інших – це велика місія, призначена Творцем.

Супутника у шлюбі не тіраньте, вони загнані в глухий кут (поки ще), а ви на білому коні, тому робіть по-своєму, і буде користь для всіх.

ТЕРЕЗИ. Ваша харизма буяє всіма барвами веселки, вплив в соціумі феноменальний, блиск ерудиції засліплює. Для публіки ви еталон праведності, здатні запалити людей на великі справи і повести їх за собою, домогтися вищої справедливості і зобов'язані це зробити! Але повинні нести відповідальність за кожне слово, обіцянку. Вселяйте впевненість тим, хто занепав духом у важкий момент, виводьте на чисту воду шахраїв і негідників. Світ повинен стати кращими, досконалішими завдяки вашій участі.

З недругами подружіться і не працюйте там, де вас обманюють. На службі можуть підсунути свиню. Якщо до когось спалахне романтична пристрасть – це підступи лукавого. Тримайте себе під контролем, як тільки запалюється пристрасть бажань (з червня по лютий) – це провокації нечистих сил.

СКОРПІОНИ. Як гармонізувати бажане з дійсним і утриматися на плаву? Йде переоцінка цінностей, можливо, вам для повного щастя вже потрібно зовсім інше, не те, що вчора. Наведіть порядок у своєму господарстві, збалансуйте прибутки та видатки. Втім, якщо знадобляться гроші на благі справи, вони неодмінно знайдуться. Благодійна рука Всевишнього пошле допомогу. І пам'ятайте, нині ближній сусід краще далекого родича. Все, що далеко, нехай вас не цікавить, це рожева ілюзія. Залучайте друзів до співпраці, завдяки їм таємні джерела прибутків заб'ють з новою силою. Якщо відмирає старий любовний зв'язок, так потрібно (кармічно).

З травня по лютий ви під прицілом диявольських спокус, "пощастило" Скорпіонам-негідникам. А духовно розвиненим доведеться битися зі злом на смерть, щоб вистояти. Тест простий: втрати, падіння і невдачі – це шлях до світла і праведності.

СТРІЛЬЦІ. На внутрішньому плані йде процес "переформатування", згорають відпрацьовані програми (за рік). Вам належить вийти на нову орбіту духовної еволюції, проґавите – впадете вниз. Те, що було, кануло в минуле, візьміть на озброєння найкращий досвід, реорганізуйтеся і вперед! Перш за все, перегляньте своє ставлення до сімейних цінностей, професійної діяльності, приборкаєте кар'єрні амбіції, саме розбещеність на посадовому троні є міною, яка призведе до руйнування. Якщо ви дозріли бути гідним благородним другом-покровителем, це чудово, все в житті піде як по маслу. Дружні зв'язки благословенні і завдяки їм ваша кар'єра, бізнес будуть процвітати. Якщо особисте життя не задовольняє, терпіть. Адже ви улюблені, популярні в суспільстві, маєте благословенних друзів і на цьому етапі це відмінна компенсація.

І пам'ятайте: зловісні таємниці недруги "дихають" вам у спину (з травня по лютий), перемогти їх можна тільки добром.

КОЗЕРОГИ. Ви чарівні, володієте гіпнотичним впливом на оточення. Однак зараз ви переживаєте завершальну фазу духовного розвитку (за рік), час підводити підсумки. Зменшіть темп і підіть в тінь, намагайтеся побути наодинці. Розкриється, що заважало об'єктивно сприймати світ, провокувало на помилкові дії. Переосмислюйте, кайтеся в промахах, реанімує душевно. Якщо комусь заборгували – розплачуйтеся пожертвами. І обов'язково вибачте кривдників. Цей токсичний вантаж не можна тягнути в майбутнє.

У колі знайомих зробіть ревізію, тут чимало осіб, від яких слід позбутися. А ось в професійній сфері, бізнесі – тріумф, головне, щоб заступництво сильних світу цього вас не розбестило. Корисливі зловживання в дружній сфері – від лукавого.

ВОДОЛІЇ. Приборкаєте агресію, гординю. Її витоки – в професійній сфері, бізнесі, відносинах з керівництвом, підлеглими. Тут лукавий плете гріховні сіті, щоб збити вас із правильного шляху і "відвампірити" дорогоцінні сили (з травня по лютий). Візьміть тайм-аут, дотримуйтеся Божих заповідей всюди, тоді уникнете спокус. Особисті бажання зараз зазнають фіаско, зате інтереси оточуючих домінують. Не слід нікого повчати, тягнути ковдру на себе, це дратує людей. Великодушно демонструйте дружню солідарність, поставивши власні інтереси на друге місце. Якщо ви на п'єдесталі в дружньому колективі, досягти поставленої мети вдасться. А будете топтати побратимів заради власної користі, тим гірше.

Енергетика ділової команди дає колосальну підзарядку. Саме тут вам належить стати серцем і інтелектом, сміливо йдіть на соціальну передову і не ховайтеся в кущі!

РИБИ. Пертурбації очікуються в бізнесі, професійній сфері. Якщо ви блискучий професіонал, працюєте за покликанням серця – це чудово! А якщо ні, доведеться міняти спеціалізацію. Адже поруч амбітні фартові конкуренти, яких побороти можна лише високими діловими якостями, умінням грати за їхніми правилами. Не виставляйте ультиматумів, ваше потужне внутрішнє ядро замасковано, тому впливати на публіку владної волею сенсу немає. Тільки вождів вдалий момент, можете бити по цілі. Дайте партнерам проявити себе, самореалізуватися. Адже насправді ви – зріла особистість і є непорушною платформою, на якій тримаються хороші взаємини. Але керувати, маніпулювати психологічним навіюванням доля зараз забороняє.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: