Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу на Закарпатті через куріння в ліжку загинуло дві людини

З настанням холодів побільшало трагедій на пожежах. Так, за вчорашню добу через куріння в ліжку загинули 40-річний житель Ужгородщини й 48-річний житель Хустського району.

За добу на Закарпатті через куріння в ліжку загинуло дві людини


Учора зранку в поліцію надійшло повідомлення від чергового ДСНС про те, що в с.Галоч Ужгородського району горить житловий будинок. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Коли пожежу приборкали, то виявили на ліжку в кімнаті обгорілий труп 40-річного власника будинку. Попередня причина смерті людини – отруєння чадним газом через паління в ліжку.

Того ж дня аналогічна трагедія сталася в с.Стеблівка Хустського району. В будинку 48-річного місцевого мешканця виникла пожежа, через отруєння чадним газом господар загинув. Померлий проживав сам, зловживав алкогольними напоями, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: