Вхiд на сайт
Авторизацiя

Засідання Ужгородського виконкому: найважливіші рішення за 23 листопада (ВІДЕО)

Сьогодні відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради, на якому були прийняті рішення щодо тарифів на ритуальні послуги, демонтажу обмежувачів руху та інші.

Засідання Ужгородського виконкому: найважливіші рішення за 23 листопада (ВІДЕО)


Програми розвитку туристичної галузі на найближчі три роки та розроблення стратегії «Ужгород-2030» прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради. До роботи долучають відомих у краї туризмознавців та спеціалістів у сфері послуг.

Кілька обмежувачів руху, зокрема на вулицях Грушевського та Заньковецької буде демонтовано. Розглядають можливість частково відкрити рух вулицею Володимирською.

Також на виконкомі переглянули тарифи на ритуальні послуги - їх буде збільшено орієнтовно на 30%.

Також в Ужгороді затвердили програму будівництва нових дитячих майданчиків. Крім того, проведуть паспортизацію уже існуючих. Детальніше - у сюжеті "Uzh Inform":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: