Вхiд на сайт
Авторизацiя

Середня пенсія у наступному році складатиме 2001 гривню

Середня пенсія у наступному році складатиме 2001 гривнюВ Пенсійному фонді України оприлюднили планові показники бюджету на 2017 рік. Як повідомила член громадської ради при Пенсійному фонді України Мар’яна Онуфрик, у наступному році посадовці планують підвищити середній розмір пенсійної виплати до 2001 грн, що на 269,4 грн більше ніж у цьому році.

За попередньою інформацією загальний обсяг доходів на 2017 рік складатиме 283,2 млрд грн, з яких 141,3 млрд грн - з Державного бюджету. З коштів бюджету 69,6 млрд грн - пенсійні програми, а 71,7 - це власне дефіцит ПФУ (для порівняння у цьому році дефіцит - 82,3 млрд грн).

Ці розрахунки вже включають підвищення МЗП до 3200, зокрема пораховано, що внаслідок такого кроку ПФУ додатково отримає 14,8 млрд грн.

«Розрахунки поки що не остаточні, далі справа за Мінфіном. Так само важливо підкреслити, що бюджет ПФУ порахований на діючій законодавчій базі, тобто осучаснення пенсій НЕ враховано. Тобто, за умови реалізації таких намірів (про що ми неодноразово чули від різних урядовців), бюджет ПФУ буде зростати, очевидно за рахунок Держбюджету. Розрахунки потреби для проведення осучаснення ще не завершені», - розповіла експерт.

До слова, закарпатський «КОМІНВЕСТБАНК» реалізовує для пільгових категорій населення спеціальну програму – отримувати належні виплати пенсійного чи соціального характеру клієнти банку можуть безкоштовно за допомогою пенсійних та соціальних карток, у свою чергу користуючись всіма перевагами міжнародних платіжних систем. Ця програма підійде для виплати державної допомоги малозабезпеченим сім`ям, пенсій, допомоги по вагітності, пологам та народженню дитини, допомоги по оздоровленню та інші соціальні виплати.

За додатковою інформацією звертайтеся до відділень «КОМІНВЕСТБАНКУ» у вашому населеному пункті, або відвідайте офіційний сайт установи.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: